Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων

Αρχίζουν οι εγγραφές στα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων. Τα σχολικά κτίρια και οι αυλές τους θα παραμένουν ανοιχτά, με φύλακα, μετά το χτύπημα του τελευταίου κουδουνιού, έως τις 9.30 το βράδυ, και τα Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.
Με πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων και με αποκλειστικό δωρητή το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», 25 σχολεία της Αθήνας τα απογεύματα παραμένουν ανοιχτά με προγράμματα και δραστηριότητες για μαθητές και μεγάλους,  συμβάλλοντας στο ζωντάνεμα της γειτονιάς.
Ήδη ο πρώτος κύκλος δράσεων έχει ανακοινωθεί στην προσωρινή ιστοσελίδα και έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές.
Για κρατήσεις θέσεων, καλούμε τους ενδιαφερόμενους να μας στείλουν email στο booking@athensopenschools.gr ή να καλέσουν στο 2105277089, (από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.), αναφέροντας:
α) Το ονοματεπώνυμο του ενδιαφερόμενου
β) Τη δράση
γ) Το Ανοιχτό Σχολείο
δ) Στοιχεία επικοινωνίας
Την πρώτη μέρα της κάθε δράσης, θα ζητηθεί από τους ενδιαφερόμενους να συμπληρώσουν μια απλή φόρμα συμμετοχής, που θα τους δώσει ο φορέας υλοποίησης κάθε δράσης.

Περισσότερα στο http://athensopenschools.weebly.com/

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.