Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ- ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ- ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
ΘΕΑΤΡΟ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ"
2 ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 .00 π.μ. - 3.00 μ.μ.
ΣΤΟ ΤΗΛ. 210 2637396

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016
ΚΥΡΙΑΚΗ 02-10-2016  TOM & JERRY ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ 
ΠΡΟΒΟΛΕΣ : 11:30& 15:30
Είναι ακόμη μια συνηθισμένη μέρα για τους Τομ και Τζέρι... προτού Βρεθούν στον δρόμο τους  μικροί κατάσκοποι Johnny Quest , Hadji και Bandit. Όταν ο Dr. Zin θα στείλει τον στρατό του από σατανικές γάτες για να απαγάγει τον Dr. Benton Quest και τον σωματοφύλακά του Race Bannon και να κλέψει τη  μηχανή που σώσει τον κόσμο, ο Johnny και οι καινούριοι τριχωτοί φίλοι του ξεκινούν ένα γεμάτο ταξίδι  αναζήτησης για να βρουν τον πατέρα του και να σώσουν τον πλανήτη!

ΚΥΡΙΑΚΗ 09-10-2016  SCOOBY DOO ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ  ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ
ΠΡΟΒΟΛΕΣ : 11:30& 15:30
Η συμμορία του Scooby προσπαθεί να σώσει ένα παλιό κινηματογραφικό στούντιο, το οποίο δεν κινδυνεύει μόνο από τους εργολάβους, αλλά και από κάποια κινηματογραφικά τέρατα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16-10-2016  RIBBIT ΟΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ
ΠΡΟΒΟΛΕΣ : 11:30& 15:30
Ένα φανταστικό ταξίδι για του μικρούς μας φίλους, με ήρωα τον Ρίμπιτ, έναν Βάτραχο που δεν ξέρει ποια πραγματικά είναι. Αντιθέτως με τους  υπόλοιπους Βατράχους, δεν του αρέσει να χοροπηδάει και απεχθάνεται το νερό. Νιώθοντας ότι δεν ταιριάζει πουθενά, ξεκινάει ένα ταξίδι με τον καλύτερο του φίλο, έναν σκίουρο που πετάει, με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια για το ποιος πραγματικά είναι και πού ανήκει. Στο συναρπαστικό αυτό ταξίδι στα δάση του Αμαζονίου θα συναντήσουν πλήθος πολύχρωμων πλασμάτων, φιλικών αλλά και εχθρικών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23-10-2016  Η ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΠΡΟΒΟΛΕΣ : 11:30& 15:30
Τι συμβαίνει όταν ο Μπάτμαν λείπει σε διακοπές αφήνοντας τη Λεγεώνα της Δικαιοσύνης να φυλάει το Γκόθαμ Σίτι; Φυσικά, το ΧάοςΙ Όταν ο Τζόκερ ξεγελά τον Σούπερμαν και απελευθερώνονται όλοι οι σατανικοί κατεργάρηδες από το Άσυλο Άρκαμ, ο Ρόμπιν το Παιδί Θαύμα, ο Σάιμποργκ και η Γουόντερ Γούμαν, πρέπει να αναλάβουν δράση!

ΚΥΡΙΑΚΗ 30-10-2016 BARNYARD  φΑΡΜΑΣΤΟΡΥ
ΠΡΟΒΟΛΕΣ : 11:30& 15:30
 Όταν ο αγρότης λείπει, όλα τα ζώα παίζουν και τραγουδούν και χορεύουν. Τελικά, όμως,  κάποιος πρέπει να παρέμβει και να τρέξει πράγματα, μια ευθύνη που καταλήγει στην Otis, μια ανέμελη αγελάδα.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016 
ΚΥΡΙΑΚΗ 6-11-2016 ΠΑΝ - ΚΑΘΕ ΘΡΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ
ΠΡΟΒΟΛΕΣ : 11:30& 15:30
Στη Βρετανία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο μικρόs Πίτερ απάγεται από ιπτάμενουs πειρατές και από το ορφανοτροφείο στο οποίο μεγαλώνει μεταφέρεται στη Χώρα του Ποτέ. Εκεί θα γνωρίσει τουs παράξενουs κατοίκουs τηs, τον νεαρό ακόμα Χουκ και τη δυναμική Τάιγκερ Λίλι. Όμως για να ανακαλύψει το πεπρωμένο του θα πρέπει να γίνει ο ιπτάμενοs Πίτερ Παν και να τα βάλει με τον αδίστακτο Μαυρογένη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13-11-2016  ΠΑΤΟΡΟΥΖΙΚΟ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
ΠΡΟΒΟΛΕΣ : 11:30& 15:30
Ο μικρούλης Ινδιάνος ΠΑΤΟΡΟΥΖΙΤΟ επιστρέφει με ακόμη μια συναρπαστική περιπέτεια! Με τη βοήθεια του παλιού του φίλου ΙΣΙΝΤΟΡΙΤΟ και μαζί με του ΤΣΙΚΟΥΙΖΟΥΕΛ και ΤΣΟΥΠΑΜΙΕΛ σπεύδουν να βρουν τον ΜΠΕΝΙΤΟ το φάντασμα. Όλοι μαζί καταστρώνουν ένα σχέδιο για να μπουν στο κρησφύγετο της κακιάς Γιούμα και να πάρουν το Μαγικό Μαύρο Βιβλίο που θα του βοηθήσει να την εμποδίσουν απ' το να φυλακίσει τις νεράιδες και να εμποδίσει την ,πραγματοποίηση των ευχών του κόσμου!

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/11/2016  BARBIE ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΚΟΥΤΑΒΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
ΠΡΟΒΟΛΕΣ : 11:30& 15:30
Ψάχνοντας στη σοφίτα τηs γιαγιάs τουs, η Μπάρμπι και οι τρεις αδελφέs τηs βρίσκουν το χάρτη ενός θρυλικού θησαυρού. Ξεκινούν την αναζήτησή του, έχονταs για βοηθούs μια ομάδα από ατρόμητα κουτάβια. Οι «Θησαυροί του Σολομώντος» γίνονται κωμική περιπέτεια για μικρά αγόρια και κορίτσια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27-11-2016  ΚΟΚΟΡΟΚΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΣ
ΠΡΟΒΟΛΕΣ : 11:30& 15:30
Ο Ρόκι, ένας συνεσταλμένος και αδύναμος κόκορας, θα αναγκαστεί να μεταμορφωθεί σε πυγμάχο και να αντιμετωπίσει τον ανίκητο πρωταθλητή προκειμένου να σώσει τη φάρμα της οικογένειάς του από την πτώχευση.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016
ΚΥΡΙΑΚΗ 4-12-2016   LEGO Η ΤΑΙΝΙΑ
ΠΡΟΒΟΛΕΣ : 11:30& 15:30
Ο εργάτης κατασκευών "Εμετ, μια τυπική μινιατούρα Lego, θεωρείται ύστερα από μια σειρά συμπτώσεων ηγέτης της αντίστασης ενάντια στα σχέδια ενώ προέδρου-δικτάτορα, ο οποίος σκοπεύει να συγκολλήσει μόνιμα το Legο-σύμπαν.



 


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.