Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Σχέδιο και χρώμα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

Σχέδιο και χρώμα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο σας προσκαλεί σε καλλιτεχνικά μαθήματα σχεδίου και χρώματος, με θέματα εμπνευσμένα από τις πλούσιες Συλλογές του.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν δωρεάν για μικρές ομάδες επισκεπτών, που επιθυμούν να συμμετάσχουν, ημέρα Τετάρτη, ώρες 9.30 πμ.-13.30 μμ., κατά τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2016. Κάθε μάθημα θα έχει διάρκεια έως δύο ώρες.
Τα μέσα για σχεδίαση θα παρέχονται από το Μουσείο. Κάθε ομάδα θα περιλαμβάνει 7 άτομα, από 15 ετών και άνω. Ο συντονιστής και διδάσκων είναι ο ζωγράφος - σκηνογράφος - εργαστηριακός συνεργάτης του ΤΕΙ Αθηνών Νικόλας Κληρονόμος, που θα προσφέρει στους επισκέπτες του Μουσείου την εκπαιδευτική και καλλιτεχνική του εμπειρία.
Την τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα και ώρα 18.30 μμ. ο κ. Νικόλας Κληρονόμος θα παρουσιάσει στο Αμφιθέατρο του Μουσείου διάλεξη με θέμα H ερμηνεία του φωτός στην αρχαία ελληνική ζωγραφική.
Για την παρακολούθηση της δράσης «Σχέδιο και χρώμα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο» και τη συμμετοχή σε αυτήν είναι απαραίτητη η προμήθεια εισιτηρίου και η δήλωση συμμετοχής κατά την προσέλευση στις Πληροφορίες στο Μουσείο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Πληροφορίες:
Τηλ.: 213214 4891
Fax: 210 8213573
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή 08:00-20:00
e-mail: eam@culture.gr
www.namuseum.grΠροσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.