Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

Εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Περιστερίου

Την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2016 ξεκινούν οι εγγραφές στα μουσικά τμήματα του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου για το διδακτικό έτος 2016-2017. Δικαίωμα εγγραφής έχουν δημότες αλλά και μη δημότες της πόλης.
Το Δημοτικό Ωδείο παρέχει ολοκληρωμένες σπουδές για την κλασική και μοντέρνα μουσική.
Εκτός από τα ατομικά και υποχρεωτικά ομαδικά μαθήματα, λειτουργούν τμήματα μουσικής προπαιδείας για παιδιά 4-7 ετών, καθώς και τμήματα προετοιμασίας για Μουσικά Γυμνάσια και Μουσικών σπουδών του Πανεπιστημίου.
Επίσης, η συμμετοχή στην Παιδική χορωδία και τη χορωδία Ενηλίκων, παρέχεται δωρεάν.
Πληροφορίες – εγγραφές στη γραμματεία του Ωδείου: Κτίριο ΚΥΒΕ, Εθν. Μακαρίου 1 & Κηφισού, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 10:00- 20:00, Τηλέφωνα 210 5783260, 261


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.