Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ξεκινούν οι Εγγραφές στα Τμήματα του Πολιτισμού του Δήμου Χαιδαρίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Ξεκινούν οι Εγγραφές στα Τμήματα του Πολιτισμού του Δήμου Χαιδαρίου

Η Διεύθυνση Νεολαίας Αθλητικών και Πολιτιστικών Υπηρεσιών ενημερώνει τους Δημότες ότι οι εγγραφές στα τμήματα Εικαστικών, Μουσικής, Θεατρικών και Χορευτικό θα πραγματοποιηθούν από 5 έως 29 Σεπτεμβρίου. 
Φέτος, έπειτα από μεγάλη συμμετοχή και ζήτηση που είχαν οι πολιτιστικές ομάδες του Δήμου μας, εγκαινιάζουμε δύο νέες ομάδες ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΚΡΑΜΕ στο τμήμα εικαστικών και ΜΠΑΛΕΤΟ στο χορευτικό τμήμα.
Έτσι διευρύνεται η δυνατότητα επιλογής και συμμετοχής των Δημοτών μας στα τμήματα του Πολιτισμού του Δήμου μας. Τις δραστηριότητες αυτές αγκάλιασαν οι Χαϊδαριώτες το προηγούμενο έτος κάτι το οποίο φάνηκε με τη μαζική συμμετοχή τους. Ως Δημοτική Αρχή αποτελεί θέση μας η προαγωγή της ερασιτεχνικής δημιουργίας. Αφετηρία στη σκέψη μας οι τέχνες και γενικά ο πολιτισμός μπορεί να γίνει στοιχείο αφύπνισης, να δώσει μπόι στη συνείδηση του λαού μας, γι’ αυτό και κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας ώστε να διευκολύνουμε την πρόσβαση και να διευρύνουμε τη συμμετοχή στις πολιτιστικές ομάδες του Δήμου μας.
Τα τμήματα και οι ομάδες που θα λειτουργήσουν είναι τα εξής:
• ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Ομάδες Ζωγραφικής, Χαρακτικής, Ψηφιδωτού, Κεραμικής, Αργυροχρυσοχοΐας και Κόσμημα Μακραμε.
• ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Ομάδες Πιάνου-Αρμονίου, Ακορντεόν-Βιολί, Κλασσικής Κιθάρας, Μπουζουκιού, Τζουρά/Μπαγλαμά, Μουσικοκινητική (ORFF) και Θεωρίας Μουσικής.
• ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Θεατρική Ομάδα Εφήβων/Ενηλίκων, Θεατρικό Παιχνίδι (Παιδικό).
• ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Ομάδα Παραδοσιακών Χορών, Μπαλέτου.
Τα τηλέφωνα και οι ώρες που μπορούν να απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι είναι:
• ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Διεύθυνση Πολιτισμού 8:00-14:00 τηλ: 2132047236, 2132047237
• ΣΤΕΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (Κολοκοτρώνη 36) 16:00-21:00 τηλ: 2105814855
• ΣΤΕΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΑΣΟΥΣ (Παπανδρέου & Ρ. Φεραίου) 16:00-21:00 τηλ: 2105822074
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.