Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Περιστερίου : Συναυλία αφιέρωμα στον Αντώνη Καλογιάννη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Δήμος Περιστερίου : Συναυλία αφιέρωμα στον Αντώνη Καλογιάννη

Μεγάλη συναυλία διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου για να τιμήσει το μεγάλο καλλιτέχνη Αντώνη Καλογιάννη, τον τραγουδιστή του έρωτα και των κοινωνικών αγώνων, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, ώρα 8:30 το βράδυ στο Άλσος Περιστερίου (Σταθμός Μετρό "Ανθούπολη"). Είσοδος ελεύθερη.
Πριν 50 χρόνια σ΄ ένα τσαγκαράδικο της Καισαριανής, όπου εργαζόταν, τον ακούει ο Μίκης Θεοδωράκης, που περνά εκείνη την στιγμή απ΄ έξω, εντελώς τυχαία.
Έτσι ξεκινάει το μεγάλο ταξίδι της ζωής του στους δρόμους της μουσικής, της τέχνης, του έρωτα και των αγώνων.
Συνεργάζεται με όλους τους μεγάλους Έλληνες συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς, γυρίζει και γνωρίζει όλον τον πλανήτη με ομότεχνούς του καλλιτέχνες, Έλληνες και ξένους, και με την προσωπική του στάση στη ζωή σφραγίζει με τον πλέον φωτεινό τρόπο τις τελευταίες 5 δεκαετίες της ζωής μας.
Αφιλοκερδώς, μαζί του θα τραγουδήσουν τις μεγάλες του επιτυχίες οι φίλοι και συνεργάτες του: ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ, ΒΑΛΙΑ ΒΡΕΤΤΟΥ, ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ, ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΚΑΣ, ΠΕΝΥ ΞΕΝΑΚΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου, μια πράξη, που επικροτεί και ενθαρρύνει ο Αντώνης Καλογιάννης.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.