Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΑΝΤΙΤΕΤΑΝΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

ΑΝΤΙΤΕΤΑΝΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού συνεχίζοντας την υλοποίηση στοχευμένων δράσεων προαγωγής υγείας για τους πολίτες πρόκειται να υλοποιήσει αντιτετανικό εμβολιασμό για τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και των Τεχνικών Συνεργείων.
Ειδικότερα, η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού σε συνεργασία με τη Μονάδα Υγείας του ΠΕΔΥ Αγίων Αναργύρων, τον Ιατρό Εργασίας και τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος πρόκειται να πραγματοποιήσουν Αντιτετανικό Εμβολιασμό στους εργαζόμενους την Τρίτη 5  Απριλίου 2016. Ο εμβολιασμός θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο Προαγωγής Υγείας του Δήμου μας, που βρίσκεται στην Κοινωνική Υπηρεσία (Λ. Δημοκρατίας & Ι. Μέρλα, 2ος όροφος) από τις 9.00 - 13.00


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.