Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Διημερίδα για τη σκελετική υγεία και δωρεάν εξετάσεις
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Διημερίδα για τη σκελετική υγεία και δωρεάν εξετάσεις

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών και το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας "Πεταλούδα", θα πραγματοποιήσουν 2ήμερη εκδήλωση για τη σκελετική υγεία.
Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος "Μεγαλώνω σωστά"  και θα περιλαμβάνει δωρεάν εξετάσεις πελματογραφήματος από εξειδικευμένους επιστήμονες.
Το πελματογράφημα είναι μια ανώδυνη και χωρίς ακτινοβολία εξέταση των κάτω άκρων μέσω της οποίας μπορεί να γίνει διάγνωση ανατομικών παραμορφώσεων των κάτω άκρων αλλά και των γωνιών του σκελετού μας.
Η εξέταση πελματογραφήματος αναλύει τη στάση και τη βάδιση του ατόμου και είναι μια σημαντική εξέταση για ανθρώπους που πάσχουν από συγκεκριμένες παθήσεις όπως, διαβήτη, ρευματοπάθειες, σκλήρυνση κατά πλάκας και άνθρωποι με νευρολογικές και ορθοπαιδικές παθήσεις
Η πρόσκληση στην εκδήλωση και η δυνατότητα εξέτασης αφορά άτομα κάθε ηλικίας.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 18 Απριλίου και την Τρίτη 19 Απριλίου 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου από τις 15:00 έως τις 19:00 μόνο κατόπιν ραντεβού.
Οι μαθητές που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα.
Πληροφορίες και ραντεβού στα τηλέφωνα: 2132123106 κα Μερόπη Σαράντου και 2132123130  κα Φανή Κουμπούρη.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.