Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παρουσίαση του βιβλίου «Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ που αυτοκτόνησε κατά λάθος» της Φιλιώς Τριανταφυλλίδου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Παρουσίαση του βιβλίου «Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ που αυτοκτόνησε κατά λάθος» της Φιλιώς Τριανταφυλλίδου

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου, οι εκδόσεις Παπαηλιού και η Φιλιώ Τριανταφυλλίδου σας καλούν στην παρουσίαση του καινούριου της βιβλίου
«Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ που αυτοκτόνησε κατά λάθος».
Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
·         Μαίρη Τσιώτα- Μάρκου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Περιβάλλοντος
·         Κωνσταντίνος Μπούρας, Συγγραφέας και Κριτικός Λογοτεχνίας
·         Δημήτρης Λαγός, Καθηγητής Τουριστικής Οικονομικής
Τους χαρακτήρες του βιβλίου θα παρουσιάσουν δραματοποιημένα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μάνος Χατζηγεωργίου, η ψυχοθεραπεύτρια Ευγενία Παπαδοπούλου και η συγγραφέας, υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Μάνου Χατζηγεωργίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 - ώρα 20:00
Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Δημαρχείου Περιστερίου Είσοδος: Εθν. Αντιστάσεως και Καραθεοδωρή (Στάση Μετρό "Περιστέρι' )

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.