Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών: Αιτήσεις επανεγγραφής ήδη φιλοξενούμενων παιδιών & νέες αιτήσεις για τα αδέλφια τους - Νέες εγγραφές παιδιών υπαλλήλων του ΔΑ στους Παιδικούς Σταθμούς
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών: Αιτήσεις επανεγγραφής ήδη φιλοξενούμενων παιδιών & νέες αιτήσεις για τα αδέλφια τους - Νέες εγγραφές παιδιών υπαλλήλων του ΔΑ στους Παιδικούς Σταθμούς

Έναρξη υποβολής αιτήσεων επανεγγραφής ήδη φιλοξενούμενων παιδιών, νέων αιτήσεων για τα αδέλφια τους, καθώς και νέες εγγραφές παιδιών υπαλλήλων των υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων (μονίμων και αορίστου χρόνου), στους Παιδικούς Σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών από 05-04-2016 έως 24-04-2016.
Οι αιτήσεις για την περίοδο 2016-2017 θα γίνονται ηλεκτρονικά στο site του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών (www.dbda.gr). Τα δικαιολογητικά θα στέλνονται με το ταχυδρομείο στην διεύθυνση :
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ,
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ,
ΡΟΔΟΥ 181, 10443 ΑΘΗΝΑ,
Τηλ. 2105150761
Καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή των δικαιολογητικών: Δευτέρα 25/04/2016.
Οι λοιπές νέες εγγραφές περιόδου 2016-2017, θα πραγματοποιηθούν μετά τις επανεγγραφές, δηλαδή μετά τις 24-04-2016 και θα ακολουθήσει νέα σχετική ανακοίνωση.
Δείτε εδώ τις ανακοινώσεις :
Νέες εγγραφές παιδιών υπαλλήλων Δήμου Αθηναίων 2016-2017
Επανεγγραφές παιδιών και αδελφών των ήδη φιλοξενούμενων παιδιών 2016-2017

Περισσότερες πληροφορίες εδώ : 


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.