Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 1η Απριλίου:έναρξη εγγραφών νέων ταχύρρυθμων προγραμμάτων για εκμάθηση Η/Υ σε ενήλικες από το ΔΗΚΕΠΙ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

1η Απριλίου:έναρξη εγγραφών νέων ταχύρρυθμων προγραμμάτων για εκμάθηση Η/Υ σε ενήλικες από το ΔΗΚΕΠΙ

Το Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών από την 1η Απριλίου σε νέα ταχύρρυθμα προγράμματα εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών σε ενήλικες.
Οι κύκλοι σπουδών των σεμιναρίων αναφέρονται στις παρακάτω ενότητες:
1. Επεξεργασία Κειμένου (Word)
 2. Λογιστικά Φύλλα (Excel)
 3. Βάσεις Δεδομένων ( Access)
 4. Παρουσιάσεις (Power Point)
 5. Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet-Outlook) σε επίπεδο CORE (Βασικό) , ADVANCE (Προχωρημένο) με δυνατότητα πιστοποίησης πτυχίου αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ. Επίσης παρέχονται μαθήματα για πιστοποίηση Α’ και Β’ επιπέδου Εκπαιδευτικών Α’ θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης., καθώς και μαθήματα για πιστοποίηση εκπαιδευτικής επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης του ΕΟΠΠΕΠ. Τα μαθήματα παραδίδονται από εξειδικευμένο προσωπικό με πολύχρονη εμπειρία. Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του ΔΗ.Κ.ΕΠΙ. www.education.korydallos.gr, στο mail: education@korydallos.gr και στα γραφεία Ζάππα 1, (έναντι Σινέ Παράδεισος), καθημερινά από τις 09.00 - 14:00 τηλ: 2104956717 / 6937075025


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.