Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ σημαίνει ΦΡΟΝΤΙΖΩ Pedigree® και Whiskas® γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων 3&4/10 στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ σημαίνει ΦΡΟΝΤΙΖΩ Pedigree® και Whiskas® γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων 3&4/10 στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας

Με κεντρικό μήνυμα ‘ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ σημαίνει ΦΡΟΝΤΙΖΩ’, το  Pedigree® και το Whiskas® από τη Mars Hellas, διοργανώνουν υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ), διήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την υπεύθυνη ιδιοκτησία κατοικιδίων, το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου 2015, στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας στο Κολωνάκι.
Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων (4 Οκτωβρίου - World Animal Day), η πλατεία Κολωνακίου θα γεμίσει για δύο ημέρες με μουσική, διαγωνισμούς, δράσεις για παιδιά, δώρα και φυσικά, γαυγίσματα και νιαουρίσματα που θα συνοδεύουν  μια ουσιαστική ενέργεια προσφοράς: για κάθε επίσκεψη στο περίπτερο Pedigree® και Whiskas® ένα  δωρεάν γεύμα  θα αφιερώνεται στις ανάγκες φροντίδας των ζώων συντροφιάς χωρίς σπίτι του Δήμου Αθηναίων*.
Παράλληλα, οι επισκέπτες  θα ενημερώνονται για τις ενέργειες του Δήμου Αθηναίων σχετικά με την περίθαλψη και φιλοξενία των ζώων συντροφιάς, τις δυνατότητες υιοθεσίας, αλλά και τα κίνητρα που προσφέρει το επιτυχημένο πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree® μέσω του οποίου πάνω από 2.500 σκύλοι έχουν βρει μια ζεστή στέγη.
Και βέβαια για τα παιδιά θα υπάρχει μια ξεχωριστή έκπληξη:  δρώμενα ζωγραφικής που θα διεξαχθούν σε συνεργασία με τη γνωστή για την ‘One for One’ φιλοσοφία της εταιρεία TΟMS®. Η κοινωνικά ευαισθητοποιημένη εταιρεία θα υποστηρίξει επίσης   την εκδήλωση μέσα από τα social media της, παρακινώντας όλους να συνεισφέρουν με τον δικό τους τρόπο #Noiazomai #TomsGreece #TakeAPicHelpAPet, καθώς και με τη δράση  ‘Style Your Sole’ στον ίδιο χώρο, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να αποκτήσουν ένα ζευγάρι TOMS® σχεδιασμένο μοναδικά για αυτούς.
3 και 4 Οκτωβρίου, στο Κολωνάκι, το Pedigree® και το Whiskas® προσκαλούν μικρούς και μεγάλους, συνοδευόμενους αν θέλουν από τα αγαπημένα τους κατοικίδια, να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων δείχνοντας στην πράξη τι σημαίνει #Noiazomai για τους σκύλους και τις γάτες στην καθημερινή μας ζωή!

 *facebook.com/pedigree.gr
 Για περισσότερες πληροφορίες:
One Team: κα Χαρά Γκίνη, τηλ. 210 7259500,
κιν. 6979 112285 email: hgini@oneteam.gr


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.