Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: NOTOS 2015” Πανελλήνια Συλλεκτική και Διεθνής Φιλοτελική Έκθεση
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

NOTOS 2015” Πανελλήνια Συλλεκτική και Διεθνής Φιλοτελική Έκθεση

“NOTOS 2015” Πανελλήνια Συλλεκτική (4-10/11) και Διεθνής Φιλοτελική Έκθεση (12-15/11)
Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι
Σταθμός Μετρό: Ανθούπολη
Είσοδος ελεύθερη
Η Ελληνική Φιλοτελική Εταιρεία (www.hps.gr) διοργανώνει τη «διπλή» έκθεση NOTOS 2015: την Πανελλήνια Συλλεκτική (4-10 Νοεμβρίου) και τη Διεθνή Φιλοτελική (12-15 Νοεμβρίου), στο  Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό γεγονός για τους ελληνικούς και διεθνείς συλλεκτικούς κύκλους, αφού θα συμμετέχουν περισσότεροι από 250 έλληνες και ξένοι συλλέκτες, καθώς και φορείς πολιτισμού.
Η κορυφαία εκδήλωση είναι η Διεθνής Φιλοτελική Έκθεση στην οποία συναντούνται συλλέκτες από 36 χώρες, κυρίως από αυτές του Ευρωπαϊκού Νότου, με συλλογές αποκλειστικά φιλοτελικές.
Κάποιες από τις συλλογές που πρόκειται να εκτεθούν αποτελούν εικονογραφημένες αφηγήσεις, χρησιμοποιώντας γραμματόσημα, φακέλους, κάρτες, σφραγίδες ή και άλλα ποικίλα εφήμερα.
Άλλες φέρνουν στο φως λεπτομέρειες της πολιτικής, στρατιωτικής και οικονομικής ιστορίας όπως ακριβώς αναδύονται από αντικείμενα αλληλογραφίας διακοσίων και πλέον χρόνων.
Κάποιες άλλες αναδεικνύουν την αισθητική και τη φαντασία του καλλιτέχνη-δημιουργού, ο οποίος χρόνια τώρα καλείται να αποδώσει εικόνες και μηνύματα εθνικού πολιτισμού, στον μικροσκοπικό χώρο που οριοθετείται από ένα γραμματόσημο.

Όλες οι πληροφορίες για την έκθεση: www.hps.gr/notos2015


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.