Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Δημιουργία και Δικτύωση Δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας για την Ανάπτυξη Προγραμμάτων Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015

«Δημιουργία και Δικτύωση Δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας για την Ανάπτυξη Προγραμμάτων Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας»

Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ) μαζί με τους Δήμους-Μέλη του, συμπεριλαμβανομένου και του Δήμου Περιστερίου, διοργανώνει την Κεντρική Εκδήλωση των ΚΕΠ Υγείας με θέμα τον Απολογισμό του Προγράμματος «Δημιουργία και Δικτύωση Δημοτικών Κέντρων Πρόληψης Υγείας για την Ανάπτυξη Προγραμμάτων Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας».
Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Υγείας – Ιατρός Καρδιολόγος κ. Γεώργιος Μπεκιάρης σας καλεί τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015, στις 11.00 π.μ. στην Κεντρική Αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου HELEXPO στο Μαρούσι (Λ. Κηφισίας 39).
Την Εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ κ. Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ καθώς και Δήμαρχοι και εκπρόσωποι από το σύνολο των 22 Δομών των ΚΕΠ Υγείας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Παράκληση για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής σας για την εξασφάλιση θέσης στην εκδήλωση, μέχρι και την Πέμπτη 29/10/15, στο ΚΕΠ Υγείας Περιστερίου, στο τηλ. 210-5701562.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.