Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ποντιακή Θεατρική Παράσταση "Έναν έμπρου - δύο οπίσ' κι η τσαγάνα... 'ς σο καπίτσ!"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

Ποντιακή Θεατρική Παράσταση "Έναν έμπρου - δύο οπίσ' κι η τσαγάνα... 'ς σο καπίτσ!"

Ο Δήμος Περιστερίου και η Ένωση Ποντίων Περιστερίου σας προσκαλεί στη Θεατρική Παράσταση από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Ποντίων Ελευσίνας "Έναν έμπρου - δύο οπίσ' κι η τσαγάνα... 'ς σο καπίτσ!", που θα πραγματοποιηθεί
το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 8.30 μμ στο θέατρο Πολιτών, Μονής Δαμάστας και Παπαρηγοπούλου 94 (πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας). Η παράσταση πραγματεύεται με εμπνευσμένο τρόπο την ανάγκη επαναπροσδιορισμού της σχέσης μας με την Παράδοση σε κείμενα και σκηνοθεσία του Ηλία Υφαντίδη. Είσοδος Ελεύθερη.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.