Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού,
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού, μέσα από την  συμμετοχή  του  στην Κοινωνική Σύμπραξη ΠΕ Δυτικού Τομέα Αττικής με συντονιστή φορέα τον ΑΣΔΑ,  πρόκειται να υλοποιήσει το Πρόγραμμα “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020”του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ).
Αναλυτικά τα αποτελέσματα  με βάση τον αριθμό της αίτησης  και με την ένδειξη έγκριση ή απόρριψη έχουν αναρτηθεί στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
Όσοι από τους απορριφθέντες ενδιαφέρονται να προβούν σε ένσταση μπορούν να απευθύνονται  από την Τρίτη 20/10/15 έως τη Δευτέρα 26 /10 /15 στα εξής σημεία εξυπηρέτησης :
- Κοινωνική Υπηρεσία : Λ. Δημοκρατίας & Ι. Μέρλα, Αγιοι Ανάργυροι  ( 2ος όροφος) τηλ. Επικοινωνίας  : 213 2039921, -933.
- Κοινωνική Μέριμνα : Κάδμου & Κιλελέρ ( Καματερό) τηλ. Επικοινωνίας 213 2039945
Όλοι όσοι έχουν εγκριθεί  θα ενημερωθούν με νέα ανακοίνωση για την ημερομηνία της πρώτης διανομής

Δήμος Αιγάλεω
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αιγάλεω ενημερώνει τους συμπολίτες που έχουν υποβάλει αίτηση υπαγωγής στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) και θα εφαρμόσει ο Δήμος, ότι εκδόθηκαν τα αποτελέσματα 2015, όπως φαίνονται στη συνημμένη κατάσταση (με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης).
Ανάρτηση των αποτελεσμάτων θα γίνει στις εισόδους του Δημαρχείου, του ΚΕΠ, της Κοινωνικής Υπηρεσίας, της Πρόνοιας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Οι πολίτες των οποίων οι αιτήσεις απορρίφθηκαν μπορούν να υποβάλλουν ΕΝΣΤΑΣΗ εντύπως, καταθέτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από σήμερα 19 -10-2015 έως και την 26-10-2015, στο Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας , Μ.Μπότσαρη & Ελλησπόντου 7 στον 1ο όροφο από 08:00-14:00.

Δήμος Πετρούπολης
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ" 
 Σας ενημερώνουμε ότι έχουν δημοσιευτεί τα  αποτελέσματα για όλους όσους έχουν κάνει αίτηση για τη συμμετοχή τους στο επιχειρησιακό πρόγραμμα “ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ”.
Οι απορριφθέντες του Προγράμματος έχουν το δικαίωμα υποβολής ένστασης, από την Τρίτη 20 Οκτώβρη, έως και την Τρίτη 27 Οκτώβρη (εξαιρουμένης της Δευτέρας 26 Οκτώβρη, λόγω τοπικής αργίας), από τις 9.00 – 13.00, στον 3ο όροφο του κτιρίου της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Κρήτης 2.
 Περισσότερες πληροφορίες για τα αποτελέσματα εδώ

Δήμος Κορυδαλλού
Αποτελέσματα προγράμματος Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ)
Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών ανακοινώνει τα αποτελέσματα (δείτε τον πίνακα εδώ http://www.korydallos.gr/) του προγράμματος "Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους"/ Πρόγραμμα ΤΕΒΑ. Ενστάσεις (εδώ το σχετικό έντυπο) υποβάλλονται στο Κέντρο Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ξενοφώντος και Πελοπίδα, 3ος όροφος από Δευτέρα 19 Οκτωβρίου έως Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, 10.00 έως 15.00. Πληροφορίες 2104941132, 2104963917. 

Νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την υποβολή ενστάσεων για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ
Λόγω των σοβαρών τεχνικών προβλημάτων της ΔΕΗ στην ηλεκτροδότηση του Κέντρου Κοινωνικών Υπηρεσιών αύριο Παρασκευή 23/10/2015, τελευταία ημέρα υποβολής ενστάσεων για το πρόγραμμα Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ), οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσέρχονται στο Δημαρχείο, Γρ. Λαμπράκη 240, 2ος όροφος, γραφείο 213 από τις 10 π.μ έως τις 4.30 μ.μ.

Δήμος Αγίας Βαρβάρας
Aποτελέσματα των αιτήσεων για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας
Ανακοινώθηκαν  από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης τα αποτελέσματα των αιτήσεων για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας -ΤΕΒΑ. Ενστάσεις από Τρίτη 20 έως Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015.
περισσότερες πληροφορίες εδώ

Δήμος Ιλίου
Προσωρινοί πίνακες ωφελούμενων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής
Ανακοινώθηκαν από το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού οι προσωρινοί πίνακες για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).
 Οι πίνακες αφορούν ωφελούμενους του Δήμου Ιλίου, ο οποίος συμμετέχει ως εταίρος στην Κοινωνική Σύμπραξη «Διαδημοτική Σύμπραξη Επισιτιστικής Βοήθειας Δυτικής Αθήνας (ΔΙΑ.Σ.Ε.Β.Δ.Α.)», με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) τον «Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ)».
 Το Πρόγραμμα υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων ή/και βασικής υλικής συνδρομής, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελούμενων.
 Σύμφωνα με την αριθ. Δ23/οικ.45100/3205 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 2205 Β/13.10.2015) η προθεσμία για την υποβολή ένστασης κατά των αποτελεσμάτων του πίνακα ωφελούμενων του ΕΠ ΕΒΥΣ του ΤΕΒΑ λήγει στις 26.10.2015.
 Για την υποβολή ένστασης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρουσιαστούν αυτοπροσώπως προσκομίζοντας:
• Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο και άδεια διαμονής
• Εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος φορολογικού έτους 2014
• Κάθε άλλο δικαιολογητικό με το οποίο θα αιτιολογείται ειδικώς το περιεχόμενο της ένστασης
Η κατάθεση των ενστάσεων θα γίνεται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου, στον 2ο όροφο, επί της οδού Νέστορος 101, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:30 έως 13:30. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2132030018 & 2132030019.
Τα αποτελέσματα του προγράμματος, για όσους πολίτες υπέβαλαν την ηλεκτρονική τους αίτηση με τη συνδρομή του Δήμου Ιλίου, έχουν αναρτηθεί στο κτίριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας (Νέστορος 101).  Οι πολίτες των οποίων οι αιτήσεις απορρίφθηκαν έχουν ήδη ειδοποιηθεί μέσω της ΗΔΙΚΑ Α.Ε. στην ηλεκτρονική διεύθυνση που είχαν δηλώσει, ενώ η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία ενημέρωσής τους για τη δυνατότητα υποβολής ένστασης.
Συνημμένα ακολουθούν οι προσωρινοί πίνακες ωφελούμενων του Προγράμματος, το έντυπο αίτησης υποβολής ένστασης, καθώς και οδηγίες για τη διαδικασία υποβολής ενστάσεων.

Δείτε εδώ τους πίνακες

Δήμος Αχαρνών
Αποτελέσματα "ΤΕΒΑ" 2015 - Υποβολή Ενστάσεων
Ο Δήμος Αχαρνών, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, ενημερώνει τους πολίτες, οι οποίοι είχαν υποβάλει αίτηση για το πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής ότι ολοκληρώθηκε η επεξεργασία των αιτήσεων και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των ωφελουμένων.
Οι ωφελούμενοι μπορούν με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους να ενημερώνονται αν εγκρίθηκαν ή απορρίφθηκαν.
Το σύνολο των αποτελεσμάτων ανακοινώνεται στο γενικό πίνακα, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Αχαρνών, στους πίνακες ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών www.acharnes.gr (αρχείο PDF).
Στην συνέχεια, εφόσον η αίτησή τους απορρίφθηκε, οι αιτούμενοι πολίτες έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν ένσταση από την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου έως και την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015.
Οι κάτοικοι του Δήμου Αχαρνών μπορούν να υποβάλλουν συμπληρωμένο το έντυπο της αίτησης, μαζί με τα δικαιολογητικά τα οποία κρίνουν απαραίτητα, από τις 21 έως και τις 27 Οκτωβρίου 2015, κατά τις ώρες 09:00 -14:00 στο Δημαρχείο Αχαρνών και στις αρμόδιες υπαλλήλους κ.κ. Φανή Κορδατζή -τηλ.:213 2123 127 και Βάσω Μέγα – τηλ.: 213 2123 106.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.