Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των εργαζόμενων γονιών της πόλης των Αγίων Αναργύρων-Καματερού, ο Δήμος λειτουργεί και φέτος το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Αγίων Αναργύρων και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Καματερού.
Τα διδακτικά προγράμματα των τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης έχει επιμεληθεί το εξειδικευμένο προσωπικό των Κ.Δ.Α.Π. σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου, με στόχο την ανάπτυξη της προσωπικότητας των παιδιών και την καλλιέργεια των καλλιτεχνικών δεξιοτήτων τους.
Ειδικότερα, τα παιδιά παρακολουθούν προγράμματα τα οποία περιλαμβάνουν στοιχεία από θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική χειροτεχνία, γλυπτική και κατασκευές.
Στα Κ.Δ.Α.Π. λειτουργούν καθημερινά απογευματινά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας από 5 μέχρι 12 ετών. Το Σάββατο λειτουργούν μόνο πρωινά τμήματα.
Μέσα από τις δράσεις αυτές τα παιδιά κοινωνικοποιούνται, μαθαίνουν να μοιράζονται, να συνεργάζονται αρμονικά περνώντας ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους.
Περισσότερες πληροφορίες :
1) Κ.Δ.Α.Π. Αγίων Αναργύρων
Δ/ση : Αγίας Παρασκευής 40,
ΤΚ 13561, Άγιοι Ανάργυροι
Τηλ: 210-2610615
Δευτέρα– Παρασκευή απογευματινές ώρες, Σάββατο πρωινές ώρες   

2) Κ.Δ.Α.Π. Καματερού
Δ/ση : Γρηγ. Λαμπράκη & Τυρίνθου 12,
Τ.Κ. 13451, Καματερό
Τηλ: 210-2314447
Δευτέρα– Παρασκευή απογευματινές ώρες,
Σάββατο πρωινές ώρες               
                                                                                  
   

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.