Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Αχαρνών: Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015

Δήμος Αχαρνών: Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή

Ο Δήμος Αχαρνών, το Λύκειο Ελληνίδων Αχαρνών και ο Μικρασιάτικος Σύλλογος Σμυρναίων Ηρακλείου Κρήτης "Η ΣΜΥΡΝΗ", στα πλαίσια των Εκδηλώσεων Μνήμης της Μικρασιατικής καταστροφής, σας προσκαλούν την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 18:00, στην παρουσίαση των βιβλίων "Σμύρνη Αγάπη μου" και "Σμυρναίικα Καλούδια στο τραπέζι μας".
Κεντρικοί ομιλητές, η Πρεσβυτέρα Βαρβάρα Μεταληνού και η Πρόεδρος του Συλλόγου Σμυρναίων Ηρακλείου Κρήτης κ. Δήμητρα Δελημιχάλη Γεωργιάδη.
Θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από τη Μικρά Ασία, από το χορευτικό του Λυκείου Ελληνίδων Αχαρνών.
 (Αίθουσα Εκδηλώσεων - Δημαρχείο Αχαρνών, Ώρα : 18:00)


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.