Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας, εκδήλωση με θέμα «Ποιότητα Ζωής στην Τρίτη Ηλικία».
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας, εκδήλωση με θέμα «Ποιότητα Ζωής στην Τρίτη Ηλικία».

Ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με τη Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο ΝΕΣΤΩΡ», στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας, διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Ποιότητα Ζωής στην Τρίτη Ηλικία».
Η εκδήλωση θα Πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2015 στις 10.30 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο «Γ. ΡΙΤΣΟΣ».
Καλεσμένοι ομιλητές είναι τα μέλη της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Ο ΝΕΣΤΩΡ» κος Αντώνης Μούγιας, Ψυχίατρος, ο οποίος θα παρουσιάσει εισήγηση με θέμα «Ποιότητα Ζωής στην Τρίτη Ηλικία» και η κα Μαργαρίτα Συνετού, Νευρολόγος, η οποία θα παρουσιάσει εισήγηση με θέμα «Πώς να παραμείνουμε πνευματικά υγιείς στην Τρίτη Ηλικία».Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.