Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν εξετάσεις για τις Ιογενείς Ηπατίτιδες στο Δήμο Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

Δωρεάν εξετάσεις για τις Ιογενείς Ηπατίτιδες στο Δήμο Περιστερίου

Ο Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας» σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης του Ήπατος (ΕΕΜΗ) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηπατιτίδων στις 28 Ιουλίου, θα υλοποιηθεί εκστρατεία ενημέρωσης, παράλληλα με τη διενέργεια δωρεάν εξετάσεων για τις ιογενείς ηπατίτιδες B και C στους πολίτες Περιστερίου.
Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου για θέματα Υγείας, Καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης ενημερώνει ότι όσοι έχουν γεννηθεί πριν το έτος 1998 καλούνται να προβούν σε προληπτικές εξετάσεις. Η διενέργεια εξετάσεων κρίνεται επιβεβλημένη και για όσους δεν έχουν σαφή εικόνα για το ιστορικό του εμβολιασμού τους.
Η εκστρατεία θα έχει διάρκεια 5 ημερών, ώρες 11:00 - 14:00 για το διάστημα από 20/07/2015 μέχρι τις 24/07/2015 στο Δήμο Περιστερίου. Η κινητή μονάδα θα βρίσκεται στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ (Σταθμός Αγ. Αντώνιος), όπου θα διενεργούνται δωρεάν εξετάσεις προσυμπτωματικού ελέγχου για τις ιογενείς ηπατίτιδες Β και C, ενώ παράλληλα θα παρέχεται τεκμηριωμένη πληροφόρηση σε θέματα σχετικά με τις ιογενείς ηπατίτιδες.
Επικουρικά, θα προσφέρεται ψυχολογική υποστήριξη αλλά και διασύνδεση των ανθρώπων που θα βρεθούν θετικοί στις εξετάσεις, με τα κατά τόπους ηπατολογικά κέντρα της Αθήνας από το εξειδικευμένο προσωπικό του Συλλόγου.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.