Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Φθηνές και δροσερές βραδιές στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Περιστερίου "ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

Φθηνές και δροσερές βραδιές στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Περιστερίου "ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ"

Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος Περιστερίου "ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ" καθημερινά σας προσφέρει φθηνές και δροσερές βραδιές, διατηρώντας την τιμολογιακή πολιτική εισιτηρίων στο χαμηλότερο επίπεδο για κινηματογράφους Α’ Προβολής.
Η Γενική είσοδος είναι €6.00 ενώ το μειωμένο εισιτήριο είναι €4,50 και αφορά: (φοιτητές, παιδιά έως 12 ετών, άνεργους, άνω των 65 ετών, ένστολους). Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν έχουμε ένα επιπλέον λόγο να απολαύσουμε τις ταινίες στο αγαπημένο μας ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ!
Ο καταπράσινος κήπος του ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ είναι γνωστός για τους κατοίκους του Περιστερίου, καθώς και σημείο αναφοράς για όλες τις περιοχές των δυτικών προαστίων αλλά γιατί όχι και όλης της Αθήνας, δεδομένου ότι ο κινηματογράφος απέχει μόλις 100μ από τον σταθμό Μετρό "Περιστέρι".
Είναι ο πρώτος δημοτικός θερινός κινηματογράφος της Δυτικής Αθήνας και ένας από τους πρώτους στην υπόλοιπη Αττική με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, που σε συνδυασμό με τον καταπράσινο κήπο και το πλούσιο μπαρ θα ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό θεατή!
Καλό θα είναι πριν επισκεφθείτε τον κινηματογράφο να καλείτε στο 210 5780892-3 (Κ. Βάρναλη 32 και Μ. Αλεξάνδρου, Περιστέρι) να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα ή και τις ώρες προβολών.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.