Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Αναδρομική Έκθεση Φωτογραφίας της Ομάδας των Ταξιδευτών του Χρόνου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Αναδρομική Έκθεση Φωτογραφίας της Ομάδας των Ταξιδευτών του Χρόνου

Την αναδρομική έκθεση φωτογραφίας της ομάδας των «Ταξιδευτών του Χρόνου» (1198 – 2015) παρουσιάζουν, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και το Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Εφήβων (Κ.Ε.Ψ.Υ.Ε.) της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, από τις 4 έως τις  14 Ιουνίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων «Μελίνα».
Η φωτογραφική ομάδα των «Ταξιδευτών του Χρόνου» αποτελείται από 25 εφήβους  και τον εκπαιδευτή τους Μανώλη Σαλαμαλέκη. Ξεκίνησε  την δράση της το 1998 υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου Δημήτρη Μπούκα, που είναι ο ιδρυτής του εργαστηρίου φωτογραφίας του Κ.Ε.Ψ.Υ.Ε.
Στην  έκθεση οι «Ταξιδευτές του Χρόνου» σαν οδοιπόροι της ζωής, παρουσιάζουν μέσα από απλές και ανεπιτήδευτες εικόνες την πορεία που διάνυσαν στον χρόνο που πέρασε, μαθαίνοντας την τέχνη της δημιουργίας εικόνων, αλλά και τις εμπειρίες τους στην πράξη, όσοι από εκείνους έχουν τελειώσει και εργάζονται.
Η έκθεση, όπως περιγράφει και ο τίτλος της, είναι μια προσπάθεια να αποθησαυριστεί το έργο αυτών των χρόνων, αλλά και να ανακινηθούν μνήμες για πρόσωπα, μέρες και κοινή ζωή που έχουν γράψει βαθιά και μοναδικά στη ψυχή μας. Σκοπός της δεν είναι μόνο η προβολή του έργου των εκπαιδευομένων του Κέντρου στη φωτογραφία, αλλά και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα που σχετίζονται με την ψυχική υγεία των νέων.
Τα 17 χρόνια που πέρασαν, η ομάδα των «Ταξιδευτών του Χρόνου» παρουσίασε τα έργα της σε διάφορους εκθεσιακούς χώρους και με την έκθεση αυτή του εργαστηρίου φωτογραφίας του Κ.Ε.Ψ.Υ.Ε. γιορτάζει 17 χρόνια συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας στα καλλιτεχνικά δρώμενα αυτού του τόπου και 28 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του ΚΕΚΥΝ - ΚΕΨΥΕ στον χώρο της ψυχικής υγείας.
Εγκαίνια: Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015, ώρα 7.30μ.μ.
Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»:Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης – Θησείο, Στάση Μετρό: Κεραμεικός
τηλ. 210 3452150, 210 3414466
Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη έως Σάββατο 10.00 – 20.00 & Κυριακή 10.00 – 14.00

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.