Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ "UNESCO ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ'
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ "UNESCO ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ'

Κοντά στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες με μια ακόμη πρωτοβουλία, βρίσκεται τις Άγιες αυτές ημέρες, ο όμιλος UNESCO για τον Πολιτισμό της Ειρήνης, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού.
Με γνώμονα την κοινωνική στήριξη, διοργανώνει διανομή αντρικών - γυναικείων & παιδικών υποδημάτων, χάρη στην ευαισθησία που διέπει τις εταιρείες, Ιωάννα Καζάκου Α.Β.Ε.Ε. Zak shoes & Adam's Shoes, που ευγενώς προσέφεραν προϊόντα τους, συμμετέχοντας στη μεγάλη αλυσίδα υποστηρικτών του Ομίλου.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Απριλίου 2015 από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στα γραφεία του Ομίλου UNESCO (Δημοτικό Στάδιο Γεροβουνού, Καματερό).
Η διαδικασία επιλογής των δικαιούχων θα πραγματοποιηθεί βάσει κοινωνικών κριτηρίων από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.