Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εγγραφές στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του δήμου Αθηναίων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Εγγραφές στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του δήμου Αθηναίων

Ξεκίνησαν τη Δευτέρα 6 Απριλίου και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 24 Απριλίου, οι επανεγγραφές των ήδη φιλοξενουμένων παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του δήμου Αθηναίων για την περίοδο 2015-2016. Τις ίδιες ημερομηνίες κατατίθενται και οι αιτήσεις για τις εγγραφές των αδελφών των παιδιών που ήδη φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.
Για τα παιδιά υπαλλήλων του δήμου Αθηναίων και των Νομικών Προσώπων και Ιδρυμάτων του, που πρόκειται να εγγραφούν για πρώτη φορά σε παιδικό σταθμό του δήμου Αθηναίων, οι αιτήσεις κατατίθενται στην Κεντρική Υπηρεσία του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, επί της οδού Ρόδου 181, στα Σεπόλια, τις ημερομηνίες από 20 έως και 27 Απριλίου.
Αναμένεται ανακοίνωση για τις αιτήσεις νέων εγγραφών που θα πραγματοποιηθούν κατά το μήνα Μάιο.       


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.