Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Ραντεβού στο Μουσείο…
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Ραντεβού στο Μουσείο…

Το Σάββατο, 18 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι, το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Κορυδαλλού καλεί όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που παρακολουθούν τα μαθήματά του Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, με απαραίτητη συνοδεία γονέων, αλλά και όλους τους φίλους που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν την δωρεάν ξενάγηση, στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών (οδός Πατησίων/28ης Οκτωβρίου 44, πλησίον του Πολυτεχνείου). Είσοδος Ελεύθερη!!! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ. Θέσεις περιορισμένες. Πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα 2104990410 και 210 4990455.
Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο είναι το μεγαλύτερο Μουσείο της Ελλάδας και ένα από τα σημαντικότερα του κόσμου. Διαθέτει πλούσια συλλογή έργων γλυπτικής, μικροτεχνίας, μεταλλοτεχνίας, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βιβλιοθήκη σπάνιων εκδόσεων. Όλες οι συλλογές του απαριθμούν περισσότερα από 11.000 εκθέματα από τις αρχές της προϊστορίας μέχρι και την ύστερη αρχαιότητα.
Να σημειώσουμε ότι ο Δήμος Κορυδαλλού, λειτουργεί για δεύτερη χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο για την στήριξη των παιδιών των οικογενειών που πλήττονται περισσότερο από την κρίση, τόσο για μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, με την οργάνωση τμημάτων μελέτης, όσο και για μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με την παροχή υποστήριξης στα φιλολογικά μαθήματα, στα μαθηματικά, την φυσική και την χημεία. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στους χώρους του 1ου Δημοτικού και του 2ου Γυμνασίου με την βοήθεια εθελοντών, εν ενεργεία και συνταξιούχων καθηγητών και δασκάλων, φοιτητών καθώς και γονέων οι οποίοι έχουν αναλάβει την διοικητική υποστήριξη και λειτουργία σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων.
Ήδη στο Φροντιστήριο συμμετέχουν περισσότεροι από 50 μαθητές και οι ανάγκες διαρκώς αυξάνονται γι αυτό χρειαζόμαστε και την δική σας βοήθεια είτε προσφέροντας λίγο από τον χρόνο σας για διδασκαλία ή διοικητική υποστήριξη είτε καλώντας τους φίλους σας να συμμετέχουν.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.