Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έως τις 30 Απριλίου αιτήσεις για νέα μαθήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015

Έως τις 30 Απριλίου αιτήσεις για νέα μαθήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κορυδαλλού και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) εν όψει της λήξης των μαθημάτων του κέντρου έως και το τέλος του Ιουνίου, προγραμματίζει τα τελευταία τμήματα για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.
Τα μαθήματα που σχεδιάζεται να πραγματοποιηθούν είναι:
Α/Α ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 
1 ΟΙΚΟΝΟΜΙA - EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
1.1 Καινοτομία – Επιχειρηματικότητα – Διοίκηση Επιχειρήσεων, 25 ώρες
1.6 Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα – e-επιχειρείν, 25 ώρες
2 ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
2.7 Αστικοί λαχανόκηποι, 25 ώρες
4 ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
4.4 Αγγλικά για το χώρο εργασίας (Α2-Β1), 25 ώρες
4.5 Αγγλικά για τον τουρισμό (Α2), 25 ώρες
4.17 Βασικά Γερμανικά (Α1), 50 ώρες
5 ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ
5.6 Επικοινωνία και δυναμική της Ομάδας, 25 ώρες
6 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ
6.1 Ιστορία της Τέχνης, 25 ώρες
6.3 Φωτογραφία, 25 ώρες.
Όσοι πολίτες δεν έχουν κάνει αίτηση φέτος, καλούνται να προσκομίσουν τις αιτήσεις τους μέχρι την Πέμπτη 30/04. Όσοι έχουν κάνει ήδη αίτηση για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, αλλά δεν έχουν δηλώσει κάποιο από τα παραπάνω τμήματα, που θα τους ενδιέφερε να παρακολουθήσουν, καλούνται να το κάνουν τηλεφωνικά (παρακαλούμε να αναφέρετε ότι έχετε κάνει ήδη αίτηση). Η παραπάνω ημερομηνία αφορά όλους τους ενδιαφερόμενους και είναι οριστική.
Πληροφορίες και εγγραφές: Τμήμα Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης
 Δημαρχείο Κορυδαλλού, Γρηγ. Λαμπράκη 240 & Νικηφορίδη, (ισόγειο). Τηλ. 2104990456,  fax 210 4990459, email lifelonglearning@korydallos.gr.
Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .

 ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.