Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν έλεγχος αναπνευστικής λειτουργίας στον Δήμο Ιλίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Δωρεάν έλεγχος αναπνευστικής λειτουργίας στον Δήμο Ιλίου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Δήμος Ιλίου πραγματοποιεί δωρεάν σπιρομετρήσεις (έλεγχο αναπνευστικής λειτουργίας) από 28 έως 30 Απριλίου 2015, στο Δημαρχείο Ιλίου και ώρα 9:00 έως 13:00, σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία και την Κινητή Μονάδα Σπιρομετρήσεων, δίνοντας βαρύτητα στον τομέα της πρόληψης, καθώς η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) αποτελεί μία νόσο των πνευμόνων που σήμερα τείνει να αναδειχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα υγείας.
Η υλοποίηση προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής και έγκαιρης διάγνωσης βρίσκεται πάντοτε στις προτεραιότητες του Δήμου Ιλίου, για το λόγο αυτό πραγματοποιεί πολλά δωρεάν προγράμματα εξετάσεων για χιλιάδες δημότες, όπως τεστ ΠΑΠ, οδοντιατρικό, καρδιαγγειακό, διαβητολογικό έλεγχο κ.ά.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.