Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΤΟ Π.Γ.Ν «ΑΤΤΙΚΟΝ»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΤΟ Π.Γ.Ν «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος και την Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος από τις 4 έως τις 8 Μαΐου 2015, η Β' Κλινική Δερματικών και Αφροδισίων Νόσων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν», θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση, ελεύθερη για το κοινό, την Tρίτη 28 Απριλίου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Αττικόν» στις 13:30. Τα θέματα που θα αναπτυχθούν από τους ομιλητές, αφορούν στο ρόλο της υπεριώδους ακτινοβολίας και στη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του δέρματος.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ιστότοπο http://www.dermatology-attikon.gr/
Για ραντεβού στη Β' Κλινική Δερματικών και Αφροδισίων Νόσων:
. Στα γενικά δερματολογικά εξωτερικά ιατρεία
. Στα παιδοδερματολογικά εξωτερικά ιατρεία
. Στα γενικά αλλεργιολογικά εξωτερικά ιατρεία
. Στα γενικά παιδοαλλεργιολογικά εξωτερικά ιατρεία
Μπορείτε να καλέσετε στο 1535 όλο το 24ωρο. Ακόμα, οι ασθενείς μπορούν να προσέλθουν στα παραπάνω ιατρεία χωρίς ραντεβού καθημερινά, εκτός γενικής εφημερίας, από τις 8:30 έως τις 11:30 π.μ.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Π.Γ.Ν. «Αττικόν» Τηλ.: 210 583 1000 
Β' Κλινική Δερματικών και Αφροδισίων Νόσων  Tηλ.: 1535  e-mail: dermatologyattikon@gmail.com 

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.