Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά: Κάλεσμα για τη στήριξη λειτουργίας του Οδοντιατρείου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά: Κάλεσμα για τη στήριξη λειτουργίας του Οδοντιατρείου

Κάλεσμα βοήθειας για την αγορά υλικών για το Οδοντιατρείο του, απευθύνει το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά, που στεγάζεται και λειτουργεί στο Κέντρο Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του, στη γραμματεία του ιατρείου διατίθενται λαχνοί των δυο ευρώ, ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που είναι απαραίτητο για να συνεχίσει να λειτουργεί το Αλληλέγγυο Οδοντιατρείο. Οι λαχνοί θα κληρωθούν την Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι με έπαθλο δυο αρνιά για το πασχαλινό τραπέζι.
Όπως είναι γνωστό, εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας έχουν συστήσει το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά, γιατί η κρίση, η φτώχεια κι η ανεργία έχουν αποκλείσει πολλούς συμπολίτες μας από τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας. Λειτουργούν καθημερινά από τις 9:30΄πμ. – 8:30΄μμ.,  σε χώρους που παραχώρησε η δημοτική αρχή στην οδό Ξενοφώντος 5 & Πελοπίδα, 3ος όροφος, στην πλατεία Μέμου, τηλ. 210-49.60.790.
Οι εθελοντές γιατροί παράσχουν υπηρεσίες υγείας σε ανασφάλιστους πολίτες ολόκληρης της ΠΕ Πειραιά. Παρέχουν δωρεάν ιατρική και οδοντιατρική πρωτοβάθμια περίθαλψη, φάρμακα, εργοθεραπεία, λογοθεραπεία, φυσικοθεραπεία, καθώς επίσης και κοινωνική και ψυχολογική υποστήριξη.Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.