Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν εξετάσεις μαστού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν εξετάσεις μαστού

Mε την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, ο δήμος Αθηναίων διοργανώνει- από τις 16 έως και τις 18 Μαρτίου- δωρεάν εξέταση μαστού και αν κριθεί απαραίτητο και μαστογραφία. 
Οι εξετάσεις γίνονται στο πλαίσιο της συνεργασίας του δήμου Αθηναίων με το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Έλλη Λαμπέτη», το οποίο λειτουργεί με τη στήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο-«Καλφοπούλειο», στην οδό Σόλωνος 78.
Η δωρεάν εξέταση μαστού, πραγματοποιείται ύστερα από συνεννόηση με την Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, Καθηγήτρια κα. Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα, από ιατρούς εθελοντές της εταιρείας. Όσες γυναίκες έχουν ανάγκη να υποβληθούν και σε μαστογραφία θα παραπέμπονται από τους ανωτέρω ιατρούς στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», στο τμήμα Μαστογραφίας του Νοσοκομείου (Συντονιστής Διευθυντής ο κ. Βασίλης Γεωργούντζος).
Για να κλείσετε ραντεβού ή για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε καθημερινά, 10.00 - 18.00 στην Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας, στα τηλέφωνα 210-7470257 & 210-77 73112.
Για ραντεβού στο Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, «Έλλη Λαμπέτη»-Καλφοπούλειο 1ο Δημοτικό Ιατρείο, Σόλωνος 78- επικοινωνήστε από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 09.00 - 17.00,στο τηλέφωνο 210 – 77 73 112.
Στο ίδιο Κέντρο παρέχεται δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού και στα μέλη των οικογενειών τους.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.