Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Πρόσκληση στη Δράση “Έλα κι εσύ!”
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Πρόσκληση στη Δράση “Έλα κι εσύ!”

Η MCHtraining (www.mch-training.com) συνεχίζει με δυναμικό τρόπο τη δράση της «ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ!».
Η δράση με τίτλο «Έλα κι εσύ!» αποτελεί μία μοναδική Κυριακάτικη πρόσκληση απέναντι σε όλους όσους αγαπούν την άσκηση με ΔΩΡΕΑΝ προγράμματα γυμναστικής σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους (με την υποστήριξη των δήμων). Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να γυμναστούν, να γνωρίσουν διαφορετικά προγράμματα εκγύμνασης, να μάθουν τα μυστικά της προπόνησης και κυρίως να μοιραστούν εμπειρίες καλής ζωής και πραγματικής διασκέδασης.
Το " Έλα κι εσύ!" σας προσκαλεί στην παρακάτω προγραμματισμένη δράση:
Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, ώρα 12.30, Άλσος Περιστερίου: Pilates με τον Θοδωρή Καρκαλάκο.
Οι επιστημονικοί συνεργάτες μας (κλινικοί διαιτολόγοι, φυσικοθεραπευτές κλπ) θα βρίσκονται κι αυτοί εκεί, δίπλα στους συμμετέχοντες, προκειμένου να τους ενημερώνουν και να τους παράσχουν σημαντικές συμβουλές για θέματα που αφορούν στη διατροφή, στην υγεία και στην άσκηση


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.