Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Εκδήλωση Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για το φαινόμενα του Σχολικού Εκφοβισμού (Bullying)
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

Εκδήλωση Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για το φαινόμενα του Σχολικού Εκφοβισμού (Bullying)

Τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015, ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί τελικά η αναβληθείσα από τις 11 Φεβρουαρίου ανοιχτή επιμορφωτική εκδήλωση που διοργανώνει η Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. με θέμα «Εκφοβισμός και Ενδοσχολική Βία: Τι γνωρίζουμε και τι μπορούμε να κάνουμε;»
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της δράσης:
"ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΓΟΝΕΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ"

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν Eιδικοί Ψυχικής Υγείας της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.- Ιδρυτής & Επιστ. Υπεύθυνος: Καθ. Ι. Τσιάντης).
Με τη συμμετοχή του Εκπαιδευτικού-Συγγραφέα Παιδικών Βιβλίων-Αγγελιαφόρο Ψυχοκοινωνικής Υγείας στα Παιδιά και τους Εφήβους Βαγγέλη Ηλιόπουλου.
Τόπος διεξαγωγής: Αίθουσα Εκδηλώσεων, Δημοτικό Κατάστημα Χολαργού
Περικλέους 55, 15561 Χολαργός.
Για περισσότερες πληροφορίες/δηλώσεις συμμετοχής:
στο 210-6546524, info@epsype.gr
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.