Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Οι μαθητές του Athens School Festival «ροκάρουν» στον Πολυχώρο «Άννα & Μαρία Καλουτά»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Οι μαθητές του Athens School Festival «ροκάρουν» στον Πολυχώρο «Άννα & Μαρία Καλουτά»

Οι μαθητές της Αθήνας ανεβαίνουν και πάλι στη σκηνή, αυτή τη φορά στον Πολυχώρο του δήμου Αθηναίων «Άννα & Μαρία Καλουτά», την Κυριακή 8 Μαρτίου, για να δώσουν το δικό τους παρόν στον αγαπημένο μουσικό θεσμό του Athens School Festival.
Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν συγκροτήματα μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου της Αθήνας, τα οποία εντυπωσιάζουν τους ακροατές με το ταλέντο, την ενέργεια και την αγάπη τους για τη μουσική.
Κάθε συναυλία αποτελεί για τα μαθητικά συγκροτήματα, μία μοναδική εμπειρία, αλλά και μία ευκαιρία να συστηθούν στο κοινό, να μοιραστούν μαζί του τις μουσικές τους και να στείλουν τα δικά τους μηνύματα με τον πιο όμορφο τρόπο.
Τα συγκροτήματα που θα πάρουν μέρος στη συναυλία είναι τα εξής:
strangers
another dimension
UpsidedowN
CafRock Assus
secret angels
loud whisper
Πολυχώρος Δήμου Αθηναίων «Άννα & Μαρία Καλουτά»:Τιμοκρέοντος 6α, Νέος Κόσμος, τηλ.: 210 9344131
Ώρα έναρξης:18.30
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.