Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Έναρξη του προγράμματος "Σχολής Γονέων" στους Παιδικούς Σταθμούς
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

Έναρξη του προγράμματος "Σχολής Γονέων" στους Παιδικούς Σταθμούς

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) ανακοινώνει ότι αρχίζει άμεσα το πρόγραμμα της Σχολής Γονέων από την Γενική Γραμματεία Δία Βίου Μάθησης δια του Ιδρύματος Νεολαίας & Δία Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για τους γονείς των Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Περιστερίου.
Η Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ, Δημοτική Σύμβουλος Ξένη Κορόγιαννη ενημερώνει τους γονείς ότι όσοι έχουν υποβάλει Αιτήσεις Συμμετοχής θα ενημερωθούν από τις Προϊσταμένες των Παιδικών Σταθμών στους οποίους φοιτούν τα παιδιά τους, για τον τόπο, τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής του προγράμματος της Σχολής Γονέων.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.