Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Περιστερίου: ΟΧΙ σε πλειστηριασμούς φτωχών και μεσαίων νοικοκυριών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Περιστερίου: ΟΧΙ σε πλειστηριασμούς φτωχών και μεσαίων νοικοκυριών

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Περιστερίου σε συνεδρίασή του, μετά από διεξοδική συζήτηση, ομόφωνα κατέληξε στο παρακάτω ψήφισμα σχετικά με το θέμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, που έχει ως εξής:
«Πάρα πολλά νοικοκυριά της χώρας μας έχουν οδηγηθεί σε οικονομική καταστροφή εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και των μνημονιακών πολιτικών. Πάρα πολλοί συμπολίτες μας έχουν καταστεί όμηροι των τραπεζών με αποτέλεσμα πολλά σπίτια να βγαίνουν σε πλειστηριασμούς.
Απαιτούμε την απαγόρευση των πλειστηριασμών φτωχών και μεσαίων νοικοκυριών, η Ένωση Συμβολαιογράφων να αρνηθεί τη συμμετοχή σε αυτή την αδικία σε βάρος των φτωχών πολιτών, η Ομοσπονδία των Εφοριακών Υπαλλήλων να αρνηθεί τη συμμετοχή της στις διαδικασίες κατάσχεσης και πλειστηριασμών.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου θα σταθεί πλάι στο λαό, καταδικάζοντας και απαγορεύοντας πολιτικά τους πλειστηριασμούς των φτωχών και μεσαίων νοικοκυριών

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.