Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ο Δήμος Περιστερίου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

Ο Δήμος Περιστερίου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Με μια εκδήλωση αφιέρωμα στη γυναίκα - είδωλο, Μελίνα Μερκούρη, που φέτος κλείνουν 20 χρόνια από το θάνατό της, γιορτάζεται η μέρα της γυναίκας στο Δήμο Περιστερίου, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, ώρα 19:00 στο νέο Κινηματοθέατρο ΕΦΗ (Βασιλικών 6, Κηπούπολη). Είσοδος ελεύθερη.
Στην εκδήλωση θα γίνει εκτενής αναφορά στην καλλιτεχνική, πολιτική και κοινωνική της δράση, ενώ θα προβληθούν αποσπάσματα από ταινίες και θεατρικά έργα που είχε συμμετάσχει, καθώς και συνεντεύξεις που είχε δώσει η ίδια μέσα από ένα πλούσιο οπτικοακουστικό και φωτογραφικό υλικό.
Κατά την παρουσίαση θα δοθεί έμφαση στο πρότυπο της δυναμικής χειραφετημένης και επιτυχημένης γυναίκας που πρόβαλλε με τη ζωή και το έργο της, επιτυγχάνοντας να γίνει παγκόσμιο σύμβολο μέσα από τον αντιδικτατορικό της αγώνα, αλλά και μέσα από τους ρόλους δυναμικών γυναικών που ερμήνευσε (Ίλια, στο «Ποτέ την Κυριακή», Στέλλα, Ηλέκτρα κ.ά.).
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ένα ζωντανό μουσικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες που είχε ερμηνεύσει η Μελίνα στο θέατρο και τον κινηματογράφο, σε μουσική Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη κ.ά.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.