Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Προβολή του ντοκιμαντέρ "Γράμματα Χωρίς Παραλήπτη"
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Προβολή του ντοκιμαντέρ "Γράμματα Χωρίς Παραλήπτη"

Το ΣΔΕ Περιστερίου σας προσκαλεί στην προβολή του ιστορικού ντοκιμαντέρ "Γράμματα Χωρίς Παραλήπτη" . Το ντοκιμαντέρ βασίζεται στο βιβλίο "Το Χρονικό των Δέκα Ημερών" της Αγάπης Μολυβιάτη - Βενέζη και αναφέρεται στην προσπάθεια ενός τούρκου αξιοματικού να σώσει τον αδελφό της, λογοτέχνη Ηλία Βενέζη, από τα τάγματα θανάτου το 1922.
Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει και προλογίζει η ιστορικός Κα Σαρίογλου, επίκουρη καθηγήτρια Νεοελληνικής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Κωνσταντινούπολης.
Η προβολη γίνεται σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ιστορικών Μελτών, και θα πραγματοποιηθεί την σήμερα Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18:00 στο Αμφιθέατρο του σχολείου
ΣΔΕ Περιστερίου
Πόγραδετς 5
Περιστέρι


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.