Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «Επιχειρηματικός Επιταχυντής» στο ΙΝΝΟVATHENS
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

«Επιχειρηματικός Επιταχυντής» στο ΙΝΝΟVATHENS

Tον «Επιχειρηματικό Επιταχυντή», ένα δωρεάν τριμηνιαίο πρόγραμμα, με στόχο την ενίσχυση και στήριξη νεοφυών και υφισταμένων επιχειρήσεων, πραγματοποιεί το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του δήμου Αθηναίων. Το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο των πολύμορφων δράσεών του για την προώθηση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.
Ο «Επιχειρηματικός Επιταχυντής», το νέο και προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις πρόγραμμα του INNOVATHENS, παρέχει στις επιχειρήσεις, που θα επιλεγούν, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, λειτουργώντας αφ ενός ως «οδηγός» στη δυναμική τους πορεία στην αγορά, και αφ ετέρου ως «εργαλείο» εκκίνησης για τη δημιουργία και την προώθηση δικτύου καινοτομίας.
Έμπειροι επιχειρηματίες και στελέχη, υψηλής στάθμης εμπειρογνώμονες από ανάδοχες εταιρίες και τους εκπροσώπους των συνεργαζόμενων συνδέσμων, προσφέρουν σεμινάρια και εξατομικευμένο mentoring σε κάθε επιχειρησιακό σχήμα, ανάλογα με τις ανάγκες του, σε τομείς όπως το marketing, οι δημόσιες σχέσεις, οικονομικά, νομικά ζητήματα κα.Επιπλέον, το INNOVATHENS διαθέτει σε κάθε σχήμα του Επιταχυντή, χώρο εργασίας κατάλληλα εξοπλισμένο, ευνοώντας σε ιδανικό περιβάλλον τη μεταφορά απόψεων, γνώσεων και εμπειρίας και μεταξύ των ομάδων.
To ΙNNOVATHENS μαζί με τους συνεργαζόμενους επιχειρηματικούς φορείς, την Ευρωπαϊκή Ένωση και με την υποστήριξη της Samsung έχει εξασφαλίσει τους πόρους, για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΥΚΛΟ: 28 Φεβρουαρίου 2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ: 10 Mαρτίου 2015
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟ: 6 Απριλίου 2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ: 15 Απριλίου 2015
ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΥΚΛΟ: 11 Μαΐου 2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ: 18 Μαΐου  2015
Περισσότερες πληροφορίες: INNOVATHENS  – ΚΟΜΒΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, www.innovathens.gr
Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων,Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2: Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα
2130109300, www.innovathens.gr , info@innovathens.gr


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.