Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Για πρώτη φορά στις Φυλακές Κορυδαλλού το μονόπρακτό της Λούλας Αναγνωστάκη ο Ουρανός Κατακόκκινος
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Για πρώτη φορά στις Φυλακές Κορυδαλλού το μονόπρακτό της Λούλας Αναγνωστάκη ο Ουρανός Κατακόκκινος

Με την εκπληκτική ερμηνεία της Νίκης Τουλουπάκη στις «αποσκευές» του, διανύοντας τον λαμπρό δρόμο του προς την αιωνιότητα, «επιστρέφει» στις 21 Ιανουαρίου 2015 στη ρίζα και την γενεσιουργό αιτία του, το εξαιρετικό μονόπρακτο της Λούλας Αναγνωστάκη «Ο ουρανός κατακόκκινος». Η ηρωίδα της παράστασης, η Σοφία Αποστόλου, συνταξιούχος καθηγήτρια, είναι μητέρα κρατουμένου η οποία «διαμένει», όπως λέει η ίδια στον αγωνιώδη της μονόλογο, στον Δήμο Κορυδαλλού, όπου νοίκιασε σπίτι για να είναι κοντά στον κρατούμενο γιο της.
Τίτλος της παράστασης «Χρόνος παλιός… Ο ουρανός κατακόκκινος». Πρόκειται για μια σύνθεση θεατρικού μονολόγου μαζί με επιλεγμένα ποιήματα του Μανόλη Αναγνωστάκη. Τα συγκλονιστικά έργα των δύο αδελφών για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής ερμηνεύει απογειωτικά η Νίκη Τουλουπάκη σε μια εξαιρετικά ρυθμική παράσταση σε σκηνοθεσία του Τάκη Λιατζιβίρη, σκηνοθέτη και της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Κορυδαλλού.
Η παράσταση ανεβαίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας των Φυλακών Κορυδαλλού.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.