Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

Το Αλληλέγγυο Φροντιστήριο του Δήμου Αιγάλεω λειτουργεί για τρίτη συνεχή χρονιά στο 4ο ΓΕΛ (Ιερά Οδός 306) από το σχολικό έτος 2012-2013, προσφέροντας δωρεάν μαθήματα σε μαθητές της Γ' Λυκείου που προετοιμάζονται να δώσουν Πανελλήνιες Εξετάσεις για ΑΕΙ-Α.ΤΕΙ.
Ο Δήμος Αιγάλεω, η Γ' ΕΛΜΕ και η Ένωση Γονέων συνεργάστηκαν και ανέλαβαν την πρωτοβουλία για τη δημιουργία του, προκειμένου να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της οικονομικής κρίσης που πλήττουν τους συνδημότες μας.
Το Αλληλέγγυο Φροντιστήριο πραγματοποιείται σε ένα πλαίσιο εθελοντικής προσφοράς τόσο από έμπειρους καθηγητές που συμμετέχουν αφιλοκερδώς, όσο και από γονείς που τα παιδιά τους παρακολουθούν τα μαθήματα, αλλά και από άλλους συνδημότες μας που συμβάλλουν σημαντικά στη λειτουργία του (γραμματειακή υποστήριξη). Ειδικά για τη σχολική χρονιά 2014-2015 έχουν εγγραφεί και παρακολουθούν μαθήματα και στις τρεις κατευθύνσεις, Θετική, Τεχνολογική και Θεωρητική, καθώς επίσης έχει δημιουργηθεί ένα τμήμα για τους μαθητές των ΕΠΑΛ.
Στα πλαίσια της εκπαιδευτικής δραστηριότητας του Αλληλέγγυου Φροντιστηρίου, έχει εξασφαλιστεί από τον Δήμο ένας ειδικός επιστήμονας που προσφέρει δωρεάν Συμβουλευτική Υποστήριξη Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε πρόγραμμα ατομικής υποστήριξης για κάθε μαθητή.
Θα θέλαμε επίσης να σας ανακοινώσουμε ότι την Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30, θα πραγματοποιηθεί στο 4ο ΓΕΛ συνάντηση των καθηγητών με τους γονείς προκειμένου να τους ενημερώσουν για την πρόοδο των παιδιών τους.
Ευχόμαστε υγεία, καλές γιορτές σε όλους, καθώς και καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές.


Κοινωνικά Φροντιστήρια στη Δυτική Αθήνα



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.