Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Big Band και Θωμαή Απέργη στην Πλατεία Συντάγματος
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

Big Band και Θωμαή Απέργη στην Πλατεία Συντάγματος

Τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στην Πλατεία Συντάγματος, το τζαζ μουσικό σύνολο του δήμου Αθηναίων, Big Band συμπράττει με τη νέα, ξεχωριστή καλλιτέχνιδα Θωμαή Απέργη, για μία μουσική παράσταση γεμάτη jazz, soul και funky ήχους, αλλά και μουσικές διαδρομές έκπληξη, που σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.
Η συμμετοχή της εκρηκτικής Θωμαής Απέργη στη συναυλία αναμένεται να συμπληρώσει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο το ρεπερτόριο της Big Band, που περιλαμβάνει ιστορικές συνθέσεις και ενορχηστρώσεις των πρωτοπόρων δημιουργών της μουσικής φιλολογίας για σύνολο Big Band, καθώς και έργα της σύγχρονης τζαζ και συνθέσεις Ελλήνων δημιουργών.
Η ιδιαίτερη φωνή της και το μεσογειακό ταμπεραμέντο της σε συνδυασμό με την υψηλή δεξιοτεχνία των σολίστ της Big Band στον τζαζ αυτοσχεδιασμό, αποτελούν μια εκρηκτική σύμπραξη ερμηνείας, ήχου και μουσικής κατάρτισης.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.