Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Κάλεσμα για την συγκέντρωση βιβλίων και σχολικών βοηθημάτων
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Κάλεσμα για την συγκέντρωση βιβλίων και σχολικών βοηθημάτων

Έχεις βιβλία που δεν τα χρειάζεσαι; Έχεις σχολικά βοηθήματα που σκονίζονται στα ράφια της βιβλιοθήκης; Mην τα αφήνεις άλλο ανεκμετάλλευτα. Μπορείς να τα φέρεις στην Τράπεζα Χρόνου των Κοινωνικών Δομών Ιλίου.
Οι Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας «ΊΛΙΟΝ ΣΤΗΡΙΞΗ» προγραμματίζουν τη διοργάνωση ενός ανταλλακτικού παζαριού βιβλίου, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο στο χώρο των Κοινωνικών Δομών, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.
Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης απευθύνεται ανοιχτό κάλεσμα σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και φορείς για την συγκέντρωση βιβλίων και σχολικών βοηθημάτων. Ειδικότερα, ευπρόσδεκτες είναι οι προσφορές σε λογοτεχνικά βιβλία, λευκώματα, παραμύθια, βιβλία εφηβικής λογοτεχνίας, βιογραφίες και σχολικά βοηθήματα όλων των τάξεων.
Το παζάρι βιβλίου που θα διοργανωθεί θα έχει ανταλλακτικό χαρακτήρα. Στόχος θα είναι η συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Συσσιτίου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Για τον λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι που θα προσέλθουν στο παζάρι θα καλούνται να φέρουν τρόφιμα που θα ανταλλάσσονται με το βιβλίο της αρεσκείας τους.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.