Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Σεμινάρια καλλιτεχνικής φωτογραφίας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Σεμινάρια καλλιτεχνικής φωτογραφίας

Το Καλλιτεχνείο των Αχαρνών σε συνεργασία με τους φωτογράφους Γιώργο Ασημακόπουλο και Ιωάννα Γεωργοπούλου διοργανώνουν για τρίτη συνεχή χρονιά σεμινάρια καλλιτεχνικής φωτογραφίας.
Τα σεμινάρια απευθύνονται τόσο σε αρχαρίους όσο και πιο προχωρημένους που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στην Καλλιτεχνική Φωτογραφία.
Όπως κάθε δράση που πραγματοποιείται από την κοινότητα εθελοντών του Καλλιτεχνείου των Αχαρνών, έτσι και τα σεμινάρια αυτά πραγματοποιούνται εθελοντικά και η παρακολούθησή τους είναι δωρεάν.
Τα μαθήματα ξεκινούν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου και ολοκληρώνονται τέλος Μαΐου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα, καθώς και ο τρόπος εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο μάθημα της φωτογραφίας θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες μέσω της σελίδας μας στο Facebook (https://www.facebook.com/kalitexniophotography) και στο website Καλλιτεχνείου των Αχαρνών (http://www.kallitechnio.org/)

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.