Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Συναυλία Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Ελευθερία Αρβανιτάκη, στην Τεχνόπολις
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Συναυλία Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Ελευθερία Αρβανιτάκη, στην Τεχνόπολις

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη, με τις sold out παραστάσεις της μουσικής τους συνύπαρξης, ανεβαίνουν στην σκηνή της Τεχνόπολις του δήμου Αθηναίων, στις 11 Σεπτεμβρίου. 
Περισσότεροι από 30.000 θεατές είδαν το πρόγραμμα που παρουσίασαν από τα τέλη του Νοεμβρίου στην Αθήνα και όταν ήρθε η σειρά της Θεσσαλονίκης η επιτυχία συνεχίστηκε αποδεικνύοντας ότι αυτή η παράσταση έχει πολλά χιλιόμετρα μπροστά της.
Το καλοκαίρι οι συναυλίες τους συνεχίστηκαν κερδίζοντας το κοινό και το χειροκρότημα σε πολλές διαφορετικές πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
Οι δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες  στοιχηματίζοντας κάθε φορά στην ατμόσφαιρα της παρέας, στη συμμετοχή του κοινού, στην οικειότητα των αγαπημένων τραγουδιών, προσφέρουν τα πιο όμορφα από αυτά σε όλους όσους τις παρακολουθούν και τραγουδούν μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια.

Παίζουν οι μουσικοί:
Αντώνης Ανδρέου / τρομπόνι, τρομπέτα
Γιώργος Γεωργιάδης / μπάσο
Κώστας Καρακατσάνης / βιολί, φυσαρμόνικα, κιθάρα
Θωμάς Κοντογεώργης / πιάνο, ενορχηστρώσεις
 Αλέξανδρος - Δράκος Κτιστάκης / τύμπανα, ενορχηστρώσεις
 Νίκος Μέρμηγκας / μπουζούκι, λάφτα, μαντολίνο, λαούτο
Επιμέλεια προγράμματος: Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Ελευθερία Αρβανιτάκη - Λήδα Ρουμάνη
Επιμέλεια ήχου: Ζαχαρίας Σταμούλος, Χάρης Κρεμμύδας
Σχεδιασμός φώτων: Φιλ Χιλς
Χειρισμός φώτων: Μαρία Βενετάκη
Οργάνωση παραγωγής: Sui Generis I 210-7474288 Ι info@sgm.gr και Happy Tone I 697 4753753  I toniadrag@gmail.com
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Κεντρική Αυλή: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3453548, press@athens-technopolis.gr, www.technopolis-athens.com
Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 13€ | Ταμείο: 15€


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.