Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Theodore- It Is Βut It’s Not στην Τεχνόπολις
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Theodore- It Is Βut It’s Not στην Τεχνόπολις

Ένα επιβλητικό μουσικό θέαμα που συνδυάζει τον ήχο με το φως, τη μουσική δημιουργία με τις ονειρικές αντιθέσεις φωτός και σκιάς, δίνοντας άλλη διάσταση στο χρόνο, παρουσιάζει στις 10 Ιουλίου, ο 22χρονος Έλληνας τραγουδοποιός Theodore, στην Τεχνόπολις του δήμου Αθηναίων.
Μουσική ambient αλλά και καταβολές από ροκ και ποπ, με μελωδική γραμμή και φιλοσοφικό στίχο, που αναμιγνύει τους φυσικούς ήχους των οργάνων με τους ηλεκτρονικούς.
Ο Theodore μας ξεναγεί σ’ έναν μουσικό-οπτικό κόσμο μέσα από την αέναη κίνηση και τις εναλλαγές του φωτός με το σκοτάδι. Οικεία ακούσματα, αλλά τελικά μήπως όχι; Μια ξεχωριστή φωνή, ένας υπέροχος ήχος που θα εκπλήξει το κοινό.Ο 22χρονος συνθέτης, τραγουδοποιός και ερμηνευτής Theodore (Θοδωρής Πολυχρονόπουλος) έχει ήδη δώσει συναυλίες στην Ελλάδα. Είναι όμως γνωστός κυρίως εκτός Ελλάδας, αφού δίνει συχνά συναυλίες σε όλη την Ευρώπη. Στα δεκαοκτώ του, το 2010, έφυγε στο Λονδίνο για να σπουδάσει σύνθεση και έκτοτε ζει και γράφει τη μουσική του εκεί. Το 2012 ηχογράφησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «7». Φέτος ηχογραφεί τον καινούργιο του δίσκο με τίτλο It Is But It’s Not, και το καλοκαίρι θα περιοδεύσει σε Ελλάδα, Πολωνία, Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία.
https://www.youtube.com/user/TheodoreMusic7
Προπώληση εισιτηρίων:  viva.gr, Public, Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, Seven Spots, Βιβλιοπωλείο IANOS
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3453548, press@athens-technopolis.gr, www.technopolis-athens.com
Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ προπώληση |10 ευρώ ταμείοΦωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»
Ώρα:21.00


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.