Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ -Συναυλία αλληλεγγύης με τον Δημήτρη Μπάση
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ -Συναυλία αλληλεγγύης με τον Δημήτρη Μπάση

Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει συναυλία αλληλεγγύης για τη συγκέντρωση τροφίμων, που θα διανεμηθούν στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, με την ενεργή συμμετοχή όλων των εθελοντικών οργανώσεων και φορέων της πόλης.
Η συναυλία αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14
Ιουλίου 2014, ώρα 8:30 μ.μ. στο Άλσος Περιστερίου με τη συμμετοχή του τραγουδιστή Δημήτρη Μπάση και της Ορχήστρας Δημοτικού Ωδείου. Είσοδος ελεύθερη.
Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην κορυφαία κοινωνική δράση της πόλης, η οποία έχει στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Όλοι μαζί μπορούμε να ανακουφίσουμε εκείνους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και να κάνουμε πράξη το σύνθημα: "Στις δύσκολες μέρες μόνος του ΚΑΝΕΙΣ"!



Δείτε εδώ τα κοινωνικά παντοπωλεία της Δυτικής Αθήνας

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.