Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: MOYΣΙKOXOΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

MOYΣΙKOXOΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού

O Oργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού διοργανώνει μουσικοχορευτική εκδήλωση στο Καφέ Τέχνης “Πευκώνας” (Λεωφ. Δημοκρατίας – δίπλα από το Ηρώο – απέναντι από το παλαιό Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων), την Παρασκευή 4 Ιουλίου στις 21:00
Η βραδιά θα πλαισιωθεί με ελληνική μουσική και τραγούδια από την Ορχήστρα μαθητών, δασκάλων και φίλων του Δημοτικού Ωδείου Αγίων Αναργύρων.
Η εκδήλωση εκτός από ψυχαγωγικό σκοπό έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, αφού το «εισιτήριο» εισόδου θα είναι η προσφορά τροφίμων μεγάλης διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.
(Πληροφορίες Τηλ. : 2132039921 – 2132039995).


Δείτε εδώ τα κοινωνικά παντοπωλεία της Δυτικής Αθήνας

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.