Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Συναυλία από τη μουσική ομάδα «ΦΩΝΕΣ» του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Συναυλία από τη μουσική ομάδα «ΦΩΝΕΣ» του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου

Την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014, ώρα 8:00 μ.μ. στο Άλσος Περιστερίου θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα (λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών) συναυλία από τη μουσική ομάδα «ΦΩΝΕΣ» του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου, σε διαχρονικά τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών. Μουσική επιμέλεια: Μαίρη Έσπερ.
Μια εκδήλωση στα πλαίσια του τριήμερου αφιερώματος του Δήμου Περιστερίου στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, αναδεικνύοντας το ταλέντο καλλιτεχνών της πόλης μας. 

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.