Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Κύκλος παραστάσεων Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Δήμου Αγίας Βαρβάρας
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Κύκλος παραστάσεων Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Δήμου Αγίας Βαρβάρας

Όπως κάθε χρόνο, οι καθηγητές και οι σπουδαστές της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης του Δήμου Αγίας Βαρβάρας πρόκειται να παρουσιάσουν τη δουλειά τους μέσω ενός κύκλου ανοιχτών παραστάσεων.
Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν έτσι την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεατρικά δρώμενα υψηλού επιπέδου, ερμηνευμένα από ταλαντούχους νεαρούς ηθοποιούς που καθοδηγούνται και μυούνται στα μυστικά αυτής της τέχνης από εξαιρετικά καταρτισμένους στο αντικείμενο καθηγητές.
Τη σειρά αυτού του κύκλου παραστάσεων εγκαινιάζει την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 και ώρα 7.30 μ.μ. στο χώρο της πρώην ΒΙΟΧΡΩΜ (Ελευθερίου Βενιζέλου 3), η παράσταση «Σκηνές από έργα του Αντον Τσέχοφ» από τους σπουδαστές του Β' έτους της Σχολής σε διδασκαλία της Μαρίας Κεχαγιόγλου.
Στη συνέχεια, την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 στις 6.30 μ.μ. στο Θεατράκι «Κ.Κ.Α.Χ.», πρόκειται να γίνει η παρουσίαση - εξέταση των διπλωματικών εργασιών των σπουδαστών του Γ' έτους σε διδασκαλία των καθηγητών Νίκου Διαμαντή, Σίμωνα Πάτροκλου, Υβόννης Μαλτέζου και Άντζελας Μπρούσκου.
Θα ακολουθήσουν παραστάσεις το διάστημα από 18 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.