Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Παράλληλες Εκδηλώσεις στην Αναδρομική έκθεση του Τάσου Ζωγράφου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Παράλληλες Εκδηλώσεις στην Αναδρομική έκθεση του Τάσου Ζωγράφου


Στο πλαίσιο της έκθεσης “Τάσος Ζωγράφος Αναδρομική”, που παρουσιάζει  την επί 60 χρόνια γόνιμη και δημιουργική πορεία του σκηνογράφου-εικαστικού καλλιτέχνη Τάσου Ζωγράφου στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων – κτήριο Μεταξουργείου, θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 4 Ιουνίου στις 20.30 προβολή αποσπασμάτων από ταινίες – σταθμούς στη σκηνογραφική πορεία του Τάσου Ζωγράφου. Θα ακολουθήσουν ομιλίες και συζήτηση από καλλιτέχνες και ειδικούς του χώρου των εικαστικών, του θεάτρου και του κινηματογράφου.
Για τον σκηνογράφο-ενδυματολόγο και εικαστικό καλλιτέχνη Τάσο Ζωγράφο θα μιλήσουν οι σκηνοθέτες Μανούσος Μανουσάκης, Κώστας Φέρρης, ο σκηνογράφος Αντώνης Χαλκιάς, η ηθοποιός Άννα Φόνσου, ο συγγραφέας Μήτσος Κασόλας, ο κριτικός κινηματογράφου Γιάννης Μπακογιαννόπουλος και η επιμελήτρια της έκθεσης Νέλλη Κυριαζή. Συντονίζει ο σκηνοθέτης Νίκος Αλευράς.
Η έκθεση προσφέρει τη δυνατότητα στους φιλότεχνους να δουν 150 έργα, αντιπροσωπευτικά της δουλειάς του ως σκηνογράφου-ενδυματολόγου στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, όσο και της ζωγραφικής του διαδρομής.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως 29 Ιουνίου 2014
Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων:Κτίριο Α, Μυλλέρου & Γερμανικού, Μεταξουργείο)τηλ. 210 52 02 420 – 421
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Αναδρομική έκθεση Τάσου Ζωγράφου στην Πινακοθήκη δήμου Αθηναίων



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.